– Endelig kan vi annonsere at det blir en giga 80/90-tallsfest i Kurbadhagen denne sommeren. Vi klinker til med to av Norges beste partyband denne kvelden, nemlig Loveshack og HitPetrole, sier Ida Stein, fra Kurbadhagen.

Her blir det nok fest, de to bandene som er booket, er band som elsker å lage show på scenen.

– Det blir garantert god stemning og vi håper at publikum benytter anledningen til å ta det helt ut og kle seg opp i pastell, glitter og stæsj, sier Ida.

Her skal Loveshack stå for 80-talls musikken og HitPetrole 90-talls musikken.

Godt kjent i Sandefjord

Coverbandet Loveshack er ikke ukjent for Sandefjordspublikumet, etter som de i 2017 dukket opp for å spille på 10-årsjubileet for Fjordfesten, som ble feiret som en vinterfestival i Jotunhallen. Samt at bandet sparket i gang Fjordfesten i 2019. Med slagere fra 80-tallet sørget de for en verdig åpning av festivalen det året.

Nå er det Kurbadhagen som står for tur, og kjenner vi gutta i bandet rett, så blir det også her helt vill partystemning. Eller som det står i pressemeldingen:

– De har som mål å underholde seg selv og publikum. Koste hva det koste vil. Nettopp denne evnen til å underholde har blitt deres varemerke.

Hold det gående i over 25 år

Etter et triumferende 20-års jubileum i 2018, med utgivelse av deres debutsingel «Get Up» og en lang turnéliste som kulminerte med et utsolgt Rockefeller i Oslo kunne Loveshack satt seg ned og sugd litt på karamellen. Det kunne ikke falt dem inn. Tvert imot så hev de seg ut på landeveien i 2019, ga ut live-epen «Rockefeller Live» og solgte ut Rockefeller enda en gang til.

I 2023 fylte Loveshack 25 år

Med nærmere 2000 konserter i sin karrière så langt snakker vi om et av Norges aller mest aktive band. Det som begynte som en gjeng som bare ville spille litt sammen har blitt så mye mer enn gutta i Loveshack noensinne kunne drømme om.

– Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler, står de skrevet om bandet i deres pressemelding.