Nytt år betyr nye muligheter, også for store og små som er interessert i idrett i Stokke-området. Idrettslaget kunne gledelig presentere deres nye hovedsponsor like etter 2024 hadde begynt.

I en historisk god avtale har SpareBank 1 Sørøst-Norge blitt Stokke IL sin nye hovedsponsor. Det avduket idrettslaget på egne nettsider.

En god match

– Vi har siden 2021 mottatt over 1.100.000 kroner fra stiftelsen deres, så at vi nå også har banken som hovedsponsor føles veldig riktig, sier daglig leder i idrettslaget, Håkon Kjølstad Nilsen.

Sponsoransvarlig i sparebanken, Lars Høgli Skau, sier at Stokke IL passer bankens verdier og at det er en god match med idrettslaget.

– Vi er svært opptatte av å ta samfunnsansvar og det er viktig for oss støtte bredden, sier Skau og fortsetter:

– Sparebank 1 skal være lokale, og vi skal fortsette å være der, selv om vi blir en større bank. Stokke er også et attraktivt område for oss, og med Stokke IL som et av de største idrettslagene i Vestfold ønsker vi å være med å utvikle hverandre videre.

I tillegg til å støtte idrettslaget med midler skal sparebanken stille opp med økonomiopplæring til ungdom, byttedager for idrettsutstyr og næringslunsj for bedrifter i området.

– Vi fikk tidlig en veldig god følelse på at dette var riktig for Stokke IL fremover. SpareBank 1 ønsket mye av det samme som oss, og vi har stor tro på at vi kan få til mye samarbeid i årene som kommer, sier styreleder i Stokke IL Hans Martin Bærefjell og nestleder Lars Olborg.

Støtte gjennom boligsalg

Det er også en ekstramulighet for å støtte idrettslaget gjennom Sparebank 1, som er av den noe mer spesielle sorten.

Dersom sandefjordinger bruker Z-eiendom/Eiendomsmegler 1 for å selge boligen sin og sier de er fra Stokke IL, vil eiendomsmeglerne sponse idrettslaget med fem tusen kroner per oppdrag.